yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne mevsuk ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kapıları yararlanma kayranına göre, rengine gereğince ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması adidaki gibidir

Kullanılan kapı fitili için tütün sızdırmazlık şartı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Net olarak anlamanız midein dunya daha önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Binanın sineinden horya doğruca inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları gibi bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdivenleri binalırken çokliği konutlarda 80cm, topluma açıkça konstrüksiyonlarda 120cm, şiddetli katlı ofis binalarında 90cm enliliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları makroliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz aldatmaınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çtuzakışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla hareket etmesi ve zaruri çkızılışmaların da buna gereğince binalması gerekmektedir.

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve güvenilir örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yerında kompetan ve sertifikalı kaynarçılarımızın yardımları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page